Sista veckan

Hej bloggen!

Nu går vi officiellt in på sista veckan här i Grekland. Vår praktiktid är över imorgon, och sen väntar en veckas semester då vi får göra lite vad vi vill.

Personligen känner jag (Sofie) att den här praktiken har gett mer än teampraktikerna som vi haft i höstas och tidigare nu i vår. Frågar ni någon annan i Team Thassos säger de kanske annorlunda. Men i den församling i Aneby där mitt team var, kändes det som att de egentligen hade klarat uppgifterna som vi gjorde på egen hand. Så enda anledningen till att vi gjorde dem var för att prova på saker själva. Men här i Grekland har i alla fall jag känt att vi verkligen har fått vara med och göra saker som ingen annan hade kunnat/haft tid till att göra. Det har varit så givande, men också väldigt utmanande. Vi har varit i kontakt med människor i stort sett 24/7, i snart en månad i sträck. Det tar på krafterna, och tuffast var det i början när vi inte märkte någon effekt av det vi gjorde. Men de senaste en-två veckorna har vi verkligen fått se relationer och samtal blomma ut. Så underbart!

Något som är lite tråkigt däremot är att vi snart ska åka härifrån, och därmed kommer vi inte kunna följa upp vad som händer med de människor vi mött. Vi har varit med och startat upp saker, men får inte se hur det går sen... Snyft!

Men kort sagt, det var för att tjäna människor som vi åkte hit, och det har vi verkligen fått prova på att göra. Och samtidigt fått lite semester på en fantastiskt vacker grekisk ö. Vi är alla så tacksamma till Gud för att vi fått möjligheten att åka hit! Vi har haft det toppen, och än är det inte slut! Yeeeah!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0