Lördag. Femte maj

Toooodelooo :D
Idag har det varit en vanlig, men ändå ganska ovanligt konstig lördag. När jag, sofie och Hilda skulle komma in i kyrkan, gick det verkligen inte. Vi försökte länge, men låset gick inte upp. Sedan kom tillsist de andra och hjälpte oss så vi kom in i kyrkan...
Nästa konstiga händelse var när vi skulle öva i danssalen inför dansgruppen vi skulle ha på eftermiddagen. Efter ca en timmes övning ville vi ut, men dörren gick inte upp...så än en gång blev vi räddade av våra fantastiska män i teamet. Alltså har vi både blivit utelåsta från kyrkan och inlåsta i en danssal på samma dag. Typiskt.

Måste även säga att det var en såå sjuuukt bra dans idag. Gruppen var grymt duktiga och lärde sig den fort. Vi fick även tillfälle att berätta att dans är någonting vi gör inför gud. Det är ett sätt att säga tack till gud för allt han gjort. Vi berättade även att låten handlade om en person som sökte gud och fick hjälp. Jag tror budskapet gick fram. Vi peppade även dem att fortsätta ha dansgrupp efter vi åkt. Efter dansgruppen gick vi till hotellet. Något somvi på vägen från dansgruppen upptäckte var att detta var sist gången vi hade den söta lilla gruppen. Lite sorligt, för det har verkligen varit roligt..

Förövrigt idag har det varit innebandy och sedan har vi i teamet ätit på ett mysigt ställe. Kvällen har varit galen på alla sätt!! Ikväll ska vi ut och dansa och nu väntar vi i kyrkan på ett gäng vi ska umgås med.

Just det, måste även berätta om en liten sak som jag hittade på min säng i eftermiddags. He he. Vi låter bilden tala för sig själv...
Peace out!
/Elina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0