REGNDAG!

Tooodelooo bloggen. :)
Idag tänkte vi i teamet åka till Potos, en stad på ön. Men...när vi vaknade imorse var det regn. Sketans tänkte vi, men begav oss ändå till kyrkan med ett leende. Där träffade vi Kenneth och bad för dagen. Fantastiskt. Vi diskuterade bönens kraft och hur viktigt det är att ta tid för det. Mer idag har vi hängt i kyrkan och planerat. Vi ska bland annat ha en pysseldag och en dansgrupp. Det kommer bli kul! :)

Ikväll har vi hängt ute och spelat biljard och air hockey. Kul, men David (inte fladdi) vann ganska stort i miniturneringen. Typiskt! Men sofie och jag konstaterade att otur i spel ger tur i kärlek, och om man tänker så känns det inte lika tungt att förlora. Effter detta köpte vi pizza! Världensgodaste! Fick även ett samtal med pizzabagaren och bjöd honom till kyrkan. Han var 19år och hade fina ögon. He he. Vi pratade även med en farbror som ägde en liten kiosk och bjöd även han till kyrkan. Härligt med samtal!

Nu är vi mätta, höga på livet och tacksamma. Imorgon ska tjejerna öva inför dansgruppen och killarna måla i kyrkan. Vi hoppas även på sol och att ännu en dag få vara ljus på denna fina grekiska ö. Gud är för God alltså!
Massa kramar från team Thassos, genom Elina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0