Lördag

Tja bloggen!

Tydligen var det ett helt crazy åskväder inatt. När vi tjejer gick upp imorse sa Hilda att det var tur att vi inte vaknade. Hon berättade att det var säkert 30 blixtar totalt och att alla djur skrek och höll på. Usch, läskigt! Det var lite åska, blixtar och regn redan igår eftermiddag, men inte så mycket. Som sagt, det var nog tur att vi inte vaknade! Jag (Sofie) vaknade däremot till lite runt åtta på morgonen, och då höll det på också. Men jag somnade om ganska fort igen. Hu.

Fick en tanke imorse, att ni kanske undrar hur en typisk vecka ser ut för oss. Glad you asked! (Citat: How I Met Your Mother, hehehe) Här kommer ett ungefärligt "schema".

Måndag
Ledig dag.

Tisdag
Bön 09:30. Åka ut till en av byarna på ön. Outreach i vår by på kvällen.

Onsdag
Bön 09:30. Outreach i vår by på kvällen.

Torsdag
Bön 10:00. Åka ut till en av byarna på ön. Ledig kväll.

Fredag
Bön 09:30. Outreach i vår by på kvällen.

Lördag
Bön 10:30, städa kyrkan direkt efteråt. Dans/floorball (dvs innebandy) 18:00.

Söndag
Bön 09:30. Gudstjänst 11:00, där vi medverkar genom att leda lovsång och eventuellt delar vittnesbörd. Ledig kväll.

Vi i teamet har börjat få fler och fler kontakter nu. Vi försöker gå ut rätt ofta och få kontakt med folk, och det blir oftast där vi bor. På den här ön är det i stort sett så att alla känner alla, och nya saker uppmärksammas mycket. Detta är till vår fördel! :) Vi hoppas till exempel kunna få vara ett redskap, en "connection link", mellan kristna människor. Alltså att föra tillsammans människor som inte känner varandra, så att de har en möjlighet att få gemenskap med varandra och stärka varann. Det är åtminstone vår förhoppning.

Igår var vi ute på ett "Street church"-liknande äventyr. Vi bakade chokladbollar, laddade upp med nescafé, mjölk och socker och ställde oss på gatan utanför ett internetcafé. Vi delade inte ut något kaffe alls, men alla chokladbollar gick åt. Det var kul :) Vi har bara de senaste dagarna fått lära känna de två killarna som äger internetcafét, och de är riktigt trevliga. Vi har börjat hänga där mer och mer. Nu känns det verkligen som att vi börjat komma in i allting, speciellt sen vi lärde känna lite fler människor. Det är kul!

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0