Ledig dag!

Idag har vi i teamet haft en ledig dag. Kommer ha det varje måndag. Asnajs! Vi tjejer vaknade runt 10 - halv 11 på morgonen på vårt asjnajsa hotellrum (ska btw försöka lägga upp några bilder på hur vi bor inom kort, vore gött). Sen gick vi till kyrkan och åt frukost. Vi blev kvar där typ hela dan, eheh.

Typ det enda som jag (Sofie) och Elina har gjort idag, förutom att köpa glass på vägen tillbaka till hotellet, är att steka i solen. Sjukt gött! Lite bränna har vi nog fått ändå. De andra har gjort lite av varje, t.ex. hjälpt Kenneth (vår handledare) att bära flyttkartonger. Sen tog vi det lugnt väldigt länge på hotellrummet, där Sofie satt vid datorn lite och Elina läste en bok. "Pengar, sex och makt". Jah! Väldigt behövlig dag måste jag säga. Inte hunnit vila något alls sen vi kom till Grekland med flyget.

Sjukt intressant inlägg känner jag, men tyckte det var dags att uppdatera lite. Nu har vi precis ätit gröt, och ska snart gå och lägga oss. Bjuder på en superfin teambild som avslutning. Hörs senare! Tjao!



Btw - ett stort grattis till Elinas syster Maria som tog körkort idag! Weeeiii!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0