hej måndag

Hej bloggen!

Vi har fram tills idag varit utan internet i två dagar (eller ja, egentligen bara en kväll och en hel dag). Vår handledare åkte hem till Sverige igen för en vecka sedan, och det är han och hans frus internet som vi har fått använda. Men grejen är att avtalet tog slut i förrgår. Katastof! Man märkte hur läget började balla ur lite smått sådär. Större delen av teamet springer runt och är rastlösa, och atmosfären är allmänt mer orolig än innan. Är det då man kan säga att man är beroende? Hm. Nu har vi i alla fall så pass mycket tur att vår fantastiska pastor i kyrkan ordnat så att internetavtalet är förlängt. Tjohooo! Vi är räddade!

Idag har vi haft en ledig dag, vilket har inneburit en heldag på beachen. Har bara ett ord, u-n-d-e-r-b-a-r-t!!! Annars har det inte hänt så mycket. Vi går in på vår sista vecka på praktiken nu. Sedan har vi en veckas ledighet, och därefter bär det av mot Thessaloniki igen för att därifrån sedan åka hem. Men än så länge är det två veckor kvar. :) Ser fram emot den sista delen av praktiken!

Over and out,

Sofie


Bild från vår hamn.

Kommentarer
Postat av: Benner Löwenham

Hej på Er. Är lite osäker på hur man kommenterar, kanske jag lyckades denna gång, eller har jag kommenterat någon annans kommentar.... Hur som helst så är det härligt att se alla kort och filmer och ser att ni har det bra. Skulle vara roligt att se lite från evangelisationen också... har ni tillräckligt med pengar... saknar min Elina.

2012-05-01 @ 18:32:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0